Tommy Tabermann oli suomalainen runoilija, poliitikko ja toimittaja. Tommy kirjoitti erityisesti rakkaus-aiheisia runoja. Alla sekaisin hänen parhaita sitaattejaan, aforismejaan ja runoja. 

Jos sinä olet omenapuu tahdon minä olla omena
Jos sinä sytyt tuleen tahdon minä olla vesi tai herkästi syttyvä aine
Jos sinä hukut tahdon minä olla pohja tai virta
Jos sinä katsot kauas tahdon minä olla etäinen piste
Jos sinä suljet luomesi tahdon minä olla äkillinen pimeys

Sitoutua niin lujasti että muuttuu pohjattomaksi. Puristaa niin lujasti että muuttuu rajattomaksi. Rakastaa niin mielettömästi ettei mikään enää ole vailla merkitystä.

Niin kauan kuin kuljet joka paikassa niin kuin juoksisit ensimmäistä kertaa niityn poikki, olet kevyt ja onnellinen, et murehdi ilmettä elämän kasvoilla.

Tommy Tabermann

Epäröinnin kynnyksellä kysy: Kuinka paljon rohkeutta uskallat tänään jättää käyttämättä?

Ihmeitä ei pidä odotella, ihmeitä pitää tehdä!

Kaupallinen tiedote: Suojaapuhelin.fi verkkokaupassa on laaja valikoima puhelinten suojakuoria ja panssarilaseja sekä muut puhelintarvikkeet. Edulliset hinnat ja nopea toimitus! Tutustu!

"Joka ei koskaan putoa raiteilta ja mene rikki jatkaa aina samaa rataa ja on turvassa suurelta murheelta ja suurelta onnelta." - Tommy Tabermann

Julkaistuani ensimmäiset runoyritelmäni koulun lehdessä ja pian myös paikallislehdessä huomasin, millainen on sanan mahti. Opin, ettei runoilijan tarvitse iskeä naisia. Hänen ei tarvitse muuta kuin kirjoittaa hyviä runoja ja hänen eteensä ja alleen langettiin.

Rakkaus on vaativa brändi; se hylkii vääryyttä, viekkautta ja valhetta. Rakkaus on siitä hankala matkakumppani, että sitä ei voi pettää kertaakaan, saamatta elämänpituista arpea. Mutta mittarina se on mainio missä tahansa kulkeekin ja mitä tekeekin: Rakkautensa kokoinen jokainen on.

Vain ne jotka rakastavat näkevät polun siellä missä muut näkevät muurin
Vain ne jotka rakastavat ovat täysin järjissään
Vain ne jotka rakastavat tietävät
Vain ne jotka rakastavat.

Runous on puhetta selkeimmillään ja parhaimmillaan. Kuinka eduskunnassa kansa voisi selvitä ilman kunnollista puhetta? Se, kuinka asia ihmisille ilmaistaan, on valtaa.

"Suosion humala on ihana humala, ja siitä tulee helposti riippuvaiseksi." - Tommy Tabermann

1 kommentti

  1. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa alusta niin kauan kuin elämää on jäljellä

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment